Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A 90 éves Orosz Józsefnét köszöntötték Börgöndpusztán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. november 25.
Börgöndpusztai otthonában köszöntötték Orosz Józsefnét, aki november 21-én, vasárnap töltötte be a 90. életévét. Székesfehérvár városának ajándékait és a miniszterelnöki emléklapot dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő nyújtotta át számára.

 

 

Orosz Józsefné Kati néni 1931. november 21-én született Pákozdon, összesen tízen voltak testvérek. 1951 májusában ment férjhez, hosszú ideig dolgozott a Videoton rádióüzemében és a székesfehérvári kórház mosodájában. Egy fia és két lánya született, akik révén nagyon népes családdal büszkélkedhet, 13 unokája, több dédunokája és már két ükunokája is van.

Kati néni több mint hetven éve él Börgöndpusztán, hosszú életének titkát nem firtatja, de egy biztos, ő nagyon sokat dolgozott egész életében. Utánozhatatlanul finom réteseket és hókiflit tudott sütni – árulta el az egyik lánya. Manapság üldögél, pihenget, televíziót néz, szereti olvasni a vidám, szerelmes hangulatú regényeket, és ha csak teheti, meglátogatja az utcában lakó barátnőjét egy kis beszélgetésre. Egyik unokájával él együtt a börgöndpusztai otthonában, ahol Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő köszöntötte őt fel a város ajándékcsomagjával és a miniszterelnök által aláírt gratuláló emléklappal.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >