Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Székesfehérvárra érkezik az „Együtt. Újra.” fotókiállítás
Székesfehérvárra érkezik az „Együtt. Újra.” fotókiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 25.
„Együtt.Újra.” – A civil közösségi élet újraindulásának bemutatása fiatal szemmel címen hirdetett fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) azzal a céllal, hogy a civil szervezetek bemutassák programjaik és a közösségi élet újraindulását. Az őszi eredményhirdetést követően egy országjáró tárlatot indítottak útnak. A 20 legjobb pályaműből álló kiállítás november 25-től november 30-ig látható a Fehérvári Civil Központban.

 

 

A Nemzeti Ifjúsági Tanács a Miniszterelnökség együttműködésével és támogatásával indított fotópályázatot nyáron. A fotópályázat célja az volt, hogy a 18 és 35 év közötti fiatalok a kamerán keresztül mutassák be a koronavírus-járványt követően a nyári időszakban újjáéledő közösségi életet. A pályázatra 81 pályamunka érkezett, melyből a zsűri kiválasztotta a dobogós helyezetteket és a legjobb húsz fotót, valamint közönségdíj is született. Az ünnepélyes díjátadót követően megnyílt és útnak indult a húsz legjobb pályamunkából álló vándorkiállítás, amely november 25-től november 30-ig látható Székesfehérváron.

A kiállítást november 25-én, csütörtökön Molnár Tamás környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka nyitja meg 16 órakor a Fehérvári Civil Központban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >