Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Együtt.Újra. – újjáéledő közösségi élet a fiatalok szemével
Együtt.Újra. – újjáéledő közösségi élet a fiatalok szemével Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. november 26.
„Együtt.Újra.” címmel nyílt meg csütörtökön a Fehérvári Civil Központban az a kiállítás, ami a civil közösségi élet újraindulását mutatja be a fiatalok szemével. A fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács hirdette meg azzal a céllal, hogy a civil szervezetek bemutassák programjaik és a közösségi élet újraindulását. A 20 legjobb pályaműből álló kiállítás november 25-től november 30-ig látható a Fehérvári Civil Központban.

 

 


"Örülök, hogy a Nemzeti Ifjúsági Tanács kiállítása megnyílhatott ma a Civil Központban, hiszen olyan élményeket, programokat mutat be, amelyeket a pandémia után, az újranyitást követően szerveztek a fiatalok. Mind-mind olyan rendezvényt láthatunk, amelyeket a fiatalokat segítő szervezetek, illetve ifjúsági szervezetek rendeztek. Jó látni, hogy a pandémia után milyen gyorsan és dinamikusan tért vissza az élet, és reméljük, hogy ezek az idők már nem jönnek vissza és nem kell újra átélni ezt a helyzetet. Aki megnézi ezt a tárlatot, érezheti azt a felszabadultságot és örömet, amit a fiataljaink éreztek a pandémia után" – mondta el a megnyitón Molnár Tamás környezetvédelmi és civil tanácsnok, aki arra buzdította a fehérváriakat, hogy jöjjenek el és nézzék meg ezt a kiállítást.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács a Miniszterelnökség együttműködésével és támogatásával indított fotópályázatot nyáron. A fotópályázat célja az volt, hogy a 18 és 35 év közötti fiatalok a kamerán keresztül mutassák be a koronavírus-járványt követően a nyári időszakban újjáéledő közösségi életet. 

A pályázatra 81 pályamunka érkezett, melyből a zsűri kiválasztotta a dobogós helyezetteket és a legjobb húsz fotót, valamint közönségdíj is született. Az ünnepélyes díjátadót követően megnyílt és útnak indult a húsz legjobb pályamunkából álló vándorkiállítás, amely november 25-től november 30-ig látható Székesfehérváron, a Fehérvári Civil Központban.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >