Kezdőlap arrow Kultúra arrow Rendhagyó tárlatvezetés Szabó Ákos életműkiállításán
Rendhagyó tárlatvezetés Szabó Ákos életműkiállításán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
Beszélgetéssel egybekötött rendhagyó tárlatvezetést szervez Szabó Ákos festő- és grafikusművész életműkiállításához kapcsolódóan a Szent István Király Múzeum. A Csók István Képtárban december 2-án, csütörtökön 17.00 órakor kezdődő eseményre előzetes regisztrációt kérnek.

 

Egy európai magyar címmel nyílt meg Szabó Ákos életműkiállítása november elején a Csók István Képtárban. A festő- és grafikusművész a kortárs európai és magyar képzőművészet kiemelkedő alkotója, akinek több mint száz műve látható három nagy teremben. A tárlat, amely a korai munkáktól az életmű gerincét adó főműveken át a legutóbbi alkotásokig válogat, egészen 2022. január 31-ig látható.

A csütörtöki rendhagyó tárlatvezetés és beszélgetés vendégei lesznek Párkányi Raab Péter Kossuth-díjas szobrászművész és Tóth Norbert, a kiállítás kurátora. A belépés díjtalan. A részvétel védettségi igazolványhoz, maszk viseléséhez és előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >