Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Levelezőpartner kerestetik!
Levelezőpartner kerestetik! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 07.
A Székesfehérvárral létrejött testvérvárosi együttműködés megkötésének 30. évében a Baden-Württembergi Schwäbisch Gmünd városa online és hagyományos levelezőprogramot hirdetett. A város honlapján elérhető levelezőlapok segítségével könnyűszerrel találhatunk levelezőpartnereket Németországból, Angliából, de akár az Egyesült Államokból is.

 

 

A koronavírus-világjárvány okozta bezárkózásra válaszul a Scwäbisch Gmünd-i testvérvárosi egyesület Youtube-csatornát indított januárban. Az adásokban többek között a franciaországi Antibes, a brit Barnsley, az amerikai Betlehem, az olaszországi Faenza és Székesfehérvár is aktívan közreműködött. A csatornán túl azonban életre hívtak egy olyan lehetőséget is, ami tovább erősítheti a városok és emberek közötti köteléket.

Schwäbisch Gmünd honlapján elérhetőek a levelezőlapok, melyeket akár hagyományos, akár online módon feladva levelezőpartnert találhatunk a testvérvárosi hálózaton belül. Az angolul és németül is elérhető oldalon elég csak megadni az elérhetőségeinket, kijelölni a minket érdeklő testvérvárost, és várni a levelezőpartnerünk felbukkanására. A levelezőlapok ide kattintva érhetőek el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >