Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Adventi programok a Szent István Király Múzeumban
Adventi programok a Szent István Király Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 10.
Vasárnap több adventhez kapcsolódó programmal is készül a Szent István Király Múzeum. Folytatódik a Téli Tárlatot kísérő események sora, de lesz koncert, beszélgetések és méhészeti előadás is.

 

 

Folytatódik az adventi programok sokasága a Szent István Király Múzeum szervezésében. 2021. december 12-én, vasárnap 14 órától Ajándékozz egészséget II. – Gyógyító méhészek címmel tart ingyenes előadást Kiss Norbert és Antal István. A programot a hatályos járványügyi előírások betartásával bonyolítják le az Országzászló téri épületében, a részletekről ide kattintva érdeklődhetnek.

A rendezvénnyel egyidejűleg kötetlen beszélgetést rendeznek a Pelikán Galériában Büki Zsuzsanna és Szentes Ottokár részvételével. A beszélgetés után, 17 órától Szentes Ottokár festőművész tárlatvezetésén vehetnek részt az érdeklődők a Téli Tárlatban. További részletek ide kattintva.

A nap zárásaként a VENI együttes koncertezik a Városi Képtárban. A progresszív, egyedi hangzásban a népdalok és elektronikus elemek találkoznak. A koncerten érkezési sorrendben maximum 45 főt tudnak fogadni, valamint kötelező a védettségi igazolvány felmutatása és a maszk viselése is. A koncert Facebook-eseményét ide kattintva érhetik el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >