Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tűzoltók vonulnak Székesfehérváron
Tűzoltók vonulnak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. május 07.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy május 9-én 8:00 óra és 10:00 óra között tűzoltógépjárművek felvonulásával veszi kezdetét a Tűzoltó Napi rendezvény. A felvonulást rendőrségi felvezetés mellett a Helyőrségi Zenekar kíséri, majd a hagyományőrző kocsifecskendőt körülbelül 25 tűzoltó gépjármű követi, a legmodernebb szerektől egészen a korábbi idők hangulatát időző járművekig bezárólag.

 

A székesfehérvári tűzoltóság járművei mellett várunk tűzoltóautókat egyebek közt Dunaújvárosból, Sárbogárdból, Bicskéről, Mórról, Válról, Polgárdiból, Csákberényből, Iszkaszentgyörgyről, Pázmándról, Barcsról és Csókakőről.

A gyalogosan is követhető menet az alábbi útvonalon látható: Berényi út - Széna tér – Rákóczi utca - a Távírda utcánál koszorúzás a Szent Flórián-szobornál, majd a Rákóczi utcán továbbhaladva a Várkörút – Mátyás király körút – Ady Endre utca - Jókai utca – Városház tér - Fő utca – Marosi Arnold utca - Várkörút vonalán végighaladva érkezés a Zichy ligethez, koszorúzás a Havranek József-emléktáblánál.

A felvonuláson résztvevő tűzoltójárművek vezetőinek figyelmét felhívtuk a sziréna mérsékelt használatára. Az időszakosan esetlegesen előforduló zavaró hanghatásokért a lakók és a közlekedők szíves megértését és türelmét kérjük.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >