Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tévhitek és mítoszok a környezetvédelemről
Tévhitek és mítoszok a környezetvédelemről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 07.
A Mathias Corvinus Collegium által szervezett idei első eseményen Litkei Máté, az MCC Klímapolitikai Intézetének igazgatója tart előadást a környezetvédelemmel kapcsolatos tévhitekről és mítoszokról.

 

 

Január 14-én 17 órától a Grand Inkubátorházban folytatódik a Mathias Corvinus Collegium előadássorozata. Ezen alkalommal Litke Máté, az MCC Klímapolitikai Intézetének igazgatója lesz a vendég, aki Tévhitek és mítoszok a környezetvédelemről címmel tart előadást. A meghívott vendég környezetgazdálkodási mérnök, aki korábban egy mezőgazdasági és élelmiszeripari céget vezetett, majd később az államtudományokban elmélyülve, politikai elemzőként folytatta pályáját.

„Rendkívül lényegesnek tartom, hogy a klímaváltozásról és az egyéb természeti témákról közérthetően és szélsőségektől mentesen tudjunk beszélni. A Klímapolitikai Intézet egyik legfontosabb feladatának azt tekintem, hogy a környezetvédelmi ügyek a magyar társadalom széles rétegeit szólítsák meg és a nemzeti minimum részét képezzék. Emellett személyes küldetésemnek is tartom, hogy a hazai közbeszédet egy pánikkeltéstől és tagadástól mentes, az észszerűséget és a tradíciókat tiszteletben tartó gondolkodás határozza meg.”

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítanak.

A regisztráció ide kattintva lehetséges, a jelentkezés határideje: 2022.01.12.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >