Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Masterplast nyerte a MÁV Előre SC kispályás labdarúgótornáját
A Masterplast nyerte a MÁV Előre SC kispályás labdarúgótornáját Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 11.
Hagyományteremtő céllal rendezte meg év eleji focikupáját a MÁV Előre SC. A tornán kilenc vállalat tíz csapata küzdött a végső győzelemért, az első helyezett végül a Masterplast csapata lett.

 

 

Erős mezőny alakult ki a MÁV Előre SC focikupáján. A tíz résztvevő csapat 2x13 perces mérkőzéseken küzdött az egyenes kieséses szakaszba jutásért. Az elődöntők során a Masterplast az Emerson gárdáját búcsúztatta sima, 2-0-s végeredménnyel, a másik ágon fordulatos meccsen az ST Solar 4-3-ra múlta felül a házigazda MÁV Előre SC csapatát.

Következhetett a döntő, aminek érdekessége, hogy a Masterplast és az ST Solar korábban a B-csoport csoportmeccsei során már találkozott egymással. A csoportmeccsen ugyan az ST Solar 2-1-es eredménnyel megcsípte a későbbi bajnokot, de a döntőben már nem sikerült a bravúr. A Masterplast csapata kiütéses, 5-0-s eredménnyel zárt.

A harmadik helyen a két elődöntő vesztese, az Emerson és a MÁV Előre SC zárt. A részletes eredményekről és helyezésekről a MÁV Előre SC honlapján hosszabban is olvashatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >