Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Négyes karambol a 62-es főúton
Négyes karambol a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 09.

ImageTeherautó és három személygépkocsi ütközött pénteken délután a 62-es főúton. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a daruval vonultak a balesethez. Az egyik személygépkocsi vezetője a roncsok közé szorult. A súlyosan sérült férfit a tűzoltók szabadították ki. A mentők még három könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

 

Seregélyes-Jánosmajor és Seregélyes között egy Renault tehergépkocsi egy Mercedes személyautóval ütközött. A zsákokban állati takarmányt szállító teherautó az úton keresztbe fordulva a bal oldalára borult, a rakomány egy része az útra ömlött. A Mercedes E280-as a vízelvezető árokban állt meg.

 

Image
.

A balesetnek még egy utánfutós, osztrák rendszámú Seat Alhambra és egy Volkswagen Passat is részese volt, amelyek szintén az árokba hajtottak. A Mercedest vezető férfit a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A balesetben még hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A székesfehérvári tűzoltók a felborult teherautóról átpakolták a takarmányos zsákokat két másik tehergépkocsira, majd a daru csörlőjével kerekeire állították a Renault-t. A mentés és a rendőrségi helyszínelés idején teljes útzár volt a 62-es főút ezen szakaszán, a forgalmat már Székesfehérvár határában elterelték.

 

Image
Fotó: Bisztricz Anett

Jelzés időpontja: 2009. május 8.,

Riasztási fokozat: I-es kiemelt (Fehérvár I-es és III-as gépjárműfecskendő és a daru)

Beavatkozó csoport: A csoport

Mentésvezető: Nyikos György tű. százados, szolgálatparancsnok

 
< Előző   Következő >