Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szombaton este rendezik a hatodik Nagy Fehérvári Bormustrát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 14.
Egy év kihagyás után ismét megrendezik a Nagy Fehérvári Bormustrát, ez lesz a hatodik alkalom. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban január 15-én, szombaton 17 órakor kezdődő eseményen korábban már részt vett borászatokkal és új tagokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

 

 

A VI. Nagy Fehérvári Bormustrán a sétáló kóstolón kívül mesterkurzusokkal is készülnek a szervezők. Ilyen lesz többek között „A magyar szőlőfajták múltja, jelene és jövője”, illetve „A természetes borok térhódítása” című előadás. A kurzusok moderátora Szabó Edit borszakíró, a Borsmenta on-line folyóirat főszerkesztője lesz. A Bormustra belépője tartalmazza a korlátlan bor- és vízfogyasztást és a kristály kóstolópoharat. A mesterkurzusok 60 főben létszámkorlátosak és külön belépő ellenében látogathatóak, melyek 5-5 különleges tétel kóstolását tartalmazzák.

Résztvevő borászatok: Dominium Pincészet, Holdvölgy, Sanzon Tokaj, Áts Károly Pincészete, Balla Géza Borászata, Szentesi Pince, Csóbor Pincészet, Nagy Gábor Családi Szőlőbirtok, Köllő Zsolt Pincészet, Csordás & Nagy Pince, Etyeki Kúria, Vabrik Pince, BRIGÁD, Friday Winery, Paulus Molnár Borház, Geszler Családi Pincészet, Szabadkai Pincészet, Planina Borház, Pósta Borház, Koch Borászat, Cseri Pincészet, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Borbély Családi Pincészet, Sarki Róka Borház, Petrányi Pince és Borterasz.

A rendezvény az érvényes járványügyi szabályok szerint látogatható.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >