Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyílt napokat tartanak jövő héten a székesfehérvári egyetemek
Nyílt napokat tartanak jövő héten a székesfehérvári egyetemek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 14.
Mindhárom székesfehérvári egyetem szervez nyílt napot a jövő héten. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán január 17-én várják az érdeklődőket, míg a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán január 19-én, szerdán lesz tájékoztató és duális expo. A Kodolányi János Egyetem január 21-én Budapesten készül személyes részvételű programmal, azonban 22-én online nyílt napba lehet bekapcsolódni.

 

 

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán, a Pirosalma utca 3. szám alatti Geoinformatikai Intézetben január 17-én, hétfőn 10.00-11.30 között lesz nyílt nap. Bemutatják a felvételi rendszert, a képzési kínálatot, a duális képzés nyújtotta lehetőségeket éppúgy, mint a juttatásokat, a kollégiumot, az egyetemi diákéletet és az Erasmus programot. A személyes részvétel védettségi igazolványhoz kötött, de a program online is követhető lesz az ÓE AMK Youtube csatornáján keresztül. 

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa január 19-én, szerdán 9.30- 13.00 óra között rendez nyílt napot és duális expot. A Budai út 43. szám alatti intézményben, az új egyetemi struktúra és a felvételi eljárás bemutatása mellett szaktájékoztatókon és a szakokhoz kapcsolódó workshopokon vehetnek részt az érdeklődők. A program regisztrációhoz kötött és csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Emellett az esemény a Facebook-on élőben is követhető lesz. A Kodolányi János Egyetem személyes részvételű nyílt napot szervez a budapesti képzési központban január 21-én, pénteken.  Emellett január 22-én, szombaton online nyílt napon számítanak az érdeklődők figyelmére. 9.00 órától a diploma utáni szakirányú továbbképzésekről, 10.15 órától pedig a levelező vagy távoktatási FOKSZ, alap-, illetve mesterképzésekről tájékoztatnak. Regisztrálni ITT lehet

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >