Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Székesfehérváron rendezték a megyei válogatottak regionális tornáját Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2022. január 17.
Székesfehérvár adott otthont hétvégén az évtizedes hagyományokkal rendelkező megyei válogatottak tornájának. A válogatottakba olyan megyei bajnokságban futballozó játékosok kaptak meghívást, akik nem szerepeltek a Megye I-es osztálynál magasabb szinten.

 

 

A MOL Aréna Sóstó Edzőközpontban Schneider Béla, az MLSZ Fejér Megyei igazgatója, Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere és Bencsik István, a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke adta át a torna végén a díjakat.

"Köszönöm az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának, hogy ismét Székesfehérvár adhatott otthont a tornának." - mondta Mészáros Attila alpolgármester. Mint hangsúlyozta, a városnak mindig is nagyon fontos volt az amatőr sport, így az amatőr foci is.

Szombaton és vasárnap rendezték a Megyei Válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális Tornáját, melyen a Baranya megyei válogatott az összes mérkőzését megnyerve győzött, a második a budapesti csapat lett, míg a harmadik helyen Somogy megye végzett. Fejér megye válogatottja negyedik lett, a Tolna megyei csapat pedig az ötödik helyen végzett.

Az országos döntőbe jutás első lépése a regionális torna megnyerése. Ehhez a Fejér megyei válogatott néhány éve már közel került, most pedig Pavlik József edző vezérletével léptek pályára. Mint a díjátadón elhangzott, sportszerű mérkőzések voltak, és jól játszott a Fejér megyei csapat, de ez most csak negyedik helyezést ért. A mérkőzések szombaton a Mezővári József Sportpályán, valamint a FŐNIX Park műfüves pályáin, majd vasárnap a MOL Aréna Sóstó Edzőközpontban zajlottak. 

Az országos döntő nyertese képviseli majd hazánkat Spanyolországban, az európai finálén.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >