Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Díszközgyűléssel nyitják meg az Aranybulla Emlékévet
Díszközgyűléssel nyitják meg az Aranybulla Emlékévet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 18.
Ünnepi Díszközgyűléssel nyitja meg az Aranybulla Emlékévet Székesfehérvár Önkormányzata. Január 18-án, kedden 14 órától a Fehérvár Televízió közvetítésében, a Városház téri kivetítőn vagy a város YouTube-csatornáján keresztül bárki részese lehet a programnak.

 

Székesfehérvár Önkormányzata az Aranybulla kiadásának 800. évfordulója alkalmából Emlékévet hirdetett. 2022 egészét átfogó programsorozattal emlékezik meg a város nemzetünk első írott alkotmányának fehérvári kiadásáról. 

Az Aranybulla Emlékévet 2022. január 18-án, kedden 14 órakor ünnepi Díszközgyűléssel nyitják meg a Városháza Dísztermében. A járványhelyzetre tekintettel korlátozott létszámú meghívott vehet részt a programon, de szeretnék, ha az eseménynek a helyi közösség minden tagja részese lehetne. Ezért a Díszközgyűlés kivetítőn keresztül a Városház téren is látható lesz, az eseményt élőben közvetíti a Fehérvár TV és a város YouTube csatornája, ahol később vissza is nézhető majd az ünnepi program. 

Számos intézmény és szervezet csatlakozott az Aranybulla Emlékévhez, melynek aktuális és egyre bővülő eseménysoráról a városi honlapon keresztül is tájékozódhatnak az érdeklődők.  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >