Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fejér termék 2022 – meghosszabbították a pályázati határidőt
Fejér termék 2022 – meghosszabbították a pályázati határidőt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
A „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében hirdette meg ismét a Fejér Termék pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat. A kezdeményezés határidejét 2021. december 31-ről 2022. február 28-ra módosították. Az elismerő cím elnyerésére a megyében előállított minőségi kézműves termékek és élelmiszerek készítői pályázhatnak.

 

 

A Fejér Termék minősítés célja, hogy felhívják a figyelmet a megyében készített minőségi élelmiszerekre és kézműves termékekre, azok fogyasztására, használatára. A pályázatot csak a termékek előállítói nyújthatják be.

A pályázati felhívás adatlapja, a pályázható termékek áruosztályainak köre, a pályázat sikeressége esetén kötendő használati szerződés-tervezet elérhető a Fejér Megyei Önkormányzat oldalán a www.fejer.hu/Fejér Termék menüpont alatt, az alábbi linken: https://www.fejer.hu/fejer-termek-2022-meghosszabbitott-hataridovel-2022-februar-28-ig-varjak-a-palyazatokat.

További kérdés felmerülése esetén érdeklődni lehet a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen vagy a 22/312-144-es telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >