Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Feketehegy SE bajnokait fogadta Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2022. január 27.
Székesfehérváron hagyomány, hogy a sikeres sportolóknak a Városházán mond köszönetet a város polgármestere, és a Feketehegy SE dobóatlétái valóban sikeres évet zártak, három csapatuk három országos bajnoki címet nyert a korosztályos kalapácsvető versenyen.

 

 

Kalapácsvetésről, célokról, sikerekről beszélgettek szerdán délután a Feketehegy SE dobóatlétái dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel. A Városházán tartott kötetlen beszélgetésen dr. Cser-Palkovics András gratulált a sportolóknak, akik tavaly országos csapatbajnoki címet szereztek a korosztályos kalapácsvető versenyen.

A versenyzők többsége már évek óta dolgozik Molnár-Lévai Dóra szakosztályvezető és Molnár Dániel szakedző irányítása alatt, és az elvégzett munka meg is hozta eredményét, 2021-ben olyan eredményt értek el, amit eddig csak a szombathelyi Dobó SE-nek sikerült; három kalapácsvető csapatuk három csapatbajnoki címet szerzett az őszi országos bajnokságon.

Több sportolójuk pedig az egyéni korosztályos vb induláshoz szükséges szintet is teljesítette. Üröm az örömben, hogy a verseny a pandémia miatt a világverseny végül elmaradt.

A közeli egyéni célok között természetesen mindenkinek az eddigi eredmények megdöntése szerepel, de a távlati tervek között azért az olimpia is szerepet kap több sportolónál.

Mint Rapali Zsolt, az Egyesület elnöke elmondta, az országos és nemzetközi versenyeken való részvétel komoly terheket ró az egyesületre, ezért jelenleg éppen azokat a fehérvári cégeket szeretnék megtalálni, akik segíthetik a fiatalok minél jobb szereplését.

Az Egyesület felső tagozattól várja a gyerekek jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni a Magyarországnak is sok sikert hozó kalapácsvetést, vagy a súlylökést, diszkoszvetést. A Feketehegy SE honlapján minden fontos információt megtalálnak az edzésekről: https://www.feketehegyse.hu/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >