Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vigyázz magadra! Vigyázz a világra!
Vigyázz magadra! Vigyázz a világra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 18.
Gazdagon illusztrált könyvben hívja fel a figyelmet a környezetünk megóvására Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc. A kötetben egy nagypapa és unokája történetein keresztül szemléltetnek olyan témákat, mint az illegális hulladékok vagy a víz-, gáz-, és áramtakarékosság.

 

 

Ingyenesen letölthető könyvben hívja fel a figyelmet Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc a környezetvédelem fontosságára. A humoros sztorikkal tarkított kötetben egy nagypapa és unokája történetein keresztül ismerkedhetnek meg a fiatalok a takarékosság fontosságával, a pályaválasztással, vagy éppen a környezetünkben található illegális hulladékok felszámolásával. A könyv végén egy játékos feladat is található, amelynek segítségével mindenki kiszámolhatja, hogy a saját településén hány millió – akár milliárd – forintot nyerhetnének évente a takarékosabb vízfogyasztással.

 

A formabontó könyvvel a szerzők célja, hogy humoros történeteken keresztül mutassák be a minket körülvevő környezet védelmének fontosságát. A kötet nyomtatásban egyelőre nem jelenik meg, de ide kattintva ingyenes letölthető.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >