Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Rajzpályázat Czóbel Béla kiállításához kapcsolódva
Rajzpályázat Czóbel Béla kiállításához kapcsolódva Nyomtatás E-mail
Írta: Szűts Angéla   
2022. május 20.
A Szent István Király Múzeum – Deák Gyűjtemény megyei rajzpályázatot hirdet 12 – 20 éves diákok számára Czóbel Béla munkásságához kapcsolódóan. Bármilyen technikájú, maximum A3 méretű alkotással lehet pályázni, amely kapcsolódik Czóbel Béla festőművész munkáihoz. Az eredeti művek másolatát, parafrázisát, egyéni átiratát június 10-ig várják.

 

 

Fejér megyében élő 12-20 év közötti diákoknak hirdet alkotói pályázatot a Szent István Király Múzeum- Deák Gyűjtemény. Bármilyen technikájú, maximum A3 méretű alkotással lehet pályázni, amely kapcsolódik Czóbel Béla festőművész munkáihoz. Az eredeti művek másolatát, parafrázisát, egyéni átiratát várják. A Deák Gyűjteményben megtalálható Czóbel képeket az alábbi linken is megtekinthetik: https://www.deakgyujtemeny.hu/site_dgy.cgi?a=kiallit-322&id=17

A pályázat kiírói azt kérik, hogy az alkotások hátoldalán olvashatóan tüntessék fel a jelentkezők az alábbi 6 adatot: a pályázó nevét, életkorát, iskoláját, felkészítő tanárának nevét és e-mail címét, illetve az alkotások alapjául szolgáló mű címét. A tervek szerint Czóbel Béla kiállításának rendezése miatt a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény zárva lesz, ezért kérik az e-mailes vagy a telefonos egyeztetést a művek bevitele előtt. At alkotásokat személyesen, munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudják leadni a Városi Képtárban. Az összes alkotást szakmai zsűri bírálja el. Az általuk kiválasztott pályaművek legjobbjaiból kiállítást szerveznek a Deák Gyűjtemény Diák – Deák Galériájában.

Az elkészült művek beérkezési határideje: 2022. június 10. péntek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >