Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hatalmas áruválasztékkal vár Hajnika és Lacika áruháza! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 19.
Ruhaneműk, gyerekjátékok, háztartási eszközök, textíliák, kerti bútorok, dísztárgyak, munkagépek… - szinte nincsen olyan termék, amit ne találnánk meg Hajnika és Lacika áruházában.

 

 

Egy kerti függőfotel után kutattam az Interneten és a különböző boltok kínálatában, amikor rátaláltam Hajnika és Lacika áruházára, ahol nemcsak a hatalmas árukínálat lepett meg, hanem a termékek rendkívül kedvező ára is!

Image
.

 

Az emberben ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy valószínűleg akkor a minőséggel lesz a probléma, hiszen „minden nem klappolhat”! Körbekérdeztem hát az ismerőseim között, hogy kinek mi a véleménye az említett üzletről, s mivel kizárólag pozitív tapasztalatokat hallottam, útnak eredtem.

Image
.


A cél Szabadbattyán volt, ahol a Balatoni út 3. szám alatt, csütörtöktől vasárnapig, reggel 8 órától este 7 óráig várják a vásárlókat. Székesfehérvárhoz tehát igencsak közel fekszik a kereskedés, mely előtt egyszerű a parkolás is.

 

Image
.

 

Ahogyan egy jóbarátom előzetesen már „kileste” nekem: ott billegett a kerítés előtt csábítóan a hőn vágyott „csepphinta”, s miután kényelmi szempontból is ellenőriztem, s az ára is tökéletesen megfelelt (sőt, elképzeléseim alatt volt jóval!), így elégedetten távoztam – volna, ha nem pillantottam volna be tüzetesen az áruház ajtaján!

 

Image
.

 

Mit tesz ilyenkor (általában, s most esetemben konkrétan is) egy korombeli nő? Hát persze, hogy megvizsgálja a ruhaneműket, tüzetesen megszemléli a háztartási eszközöket, a kerti szerszámokat….

 

Image
.


Ekkor pillantottam meg a régóta keresett (és már a lemondás kategóriájába esett) gyönyörű szőnyeget, mely (mondanom sem kell) már a nappalimat díszíti. – Ráadásul olyan áron, amivel nem vetekedhetett egyetlen más kereskedés sem!

 

Image
.

 

Ajánlom mindenkinek Hajnika és Lacika áruházát, mely Facebook oldala elérhető ezen a linken:

https://www.facebook.com/hajnikaeslacika123

 

Ha te is elégedett vásárló vagy, akkor oszd meg ezt a cikket, hogy mások is tudjanak arról, hol találhatják meg ezt az áruházat!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >