Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ma mutatják be a Fidesz kampányfilmjét
Ma mutatják be a Fidesz kampányfilmjét Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 23.

ImageJúnius 7-én az emberek a Gyurcsány-Bajnai korszakról fognak véleményt mondani. A választás egy lehetőség lesz, hogy mindenki elmondhassa: az elmúlt 7 év folytatását, vagy változást akar-e - mutatott rá Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz szóvivője a tájékoztató elején bemutatta a Fidesz kampányfilmjét, ami mától lesz látható a televízióban. Mint Szijjártó Péter elmondta: a filmen mindenki látni fogja, hogy a takarékos kampányra tett korábbi javaslatát a Fidesz kötelezőnek tekintette magára nézve, akkor is, hogyha ezt semelyik más párt nem volt hajlandó követni.

 

A Fidesz kampányfilmjének alapját egy, az interneten korábban megjelent videó képezte, melyet a szerző engedélyével használt fel a párt - jelentette be a szóvivő. Mi a tétje a június 7-ei választásnak? - tette fel a kérdést a képviselő. Június 7-én az emberek a Gyurcsány-Bajnai korszakról mondhatják el a véleményüket - adta meg a választ, majd hozzátette: az MSZP szerint ez a korszak jót tett Magyarországnak, s ezért ezt a kormányzati politikát követni kell.

A Fidesz szerint azonban elég volt ebből a politikából. Az emberek június 7-én erről szavaznak majd - hangsúlyozta a politikus. A kormány több felháborító dologra készül jelenleg is. Egy újabb bankmentő csomag keretében 600 milliárd forintot akar fordítani a magyar bankok megsegítésére, azonban a bankok az előző bankmentő csomagnak köszönhetően jól vannak, és nem szorulnak rá erre az újabbra - jelentette ki Szijjártó Péter.

Ugyanúgy politizál az MSZP, mint régen, hiszen most is azt mondják, hogy adócsökkentést hajtottak végre, holott minden más szakmai és egyéb szervezet úgy látja: adóemelés történt - hívta fel a figyelmet a jelen kormányzati kommunikációra a Fidesz szóvivője. Szijjártó Péter azt is leszögezte: az ingatlanadóval nem érdemes tovább vesződnie a kormánynak, ugyanis ha a Fidesz kormányzati pozícióba kerül, azonnal el fogja törölni azt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >