Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Albán válogatottal erősítünk Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. június 24.
Albán válogatott röplabdázó csatlakozik az Extraligában induló MÁV Előre SC-Foxconn felnőtt férfi keretéhez. Redjo Koçi legutóbb Szaúd-Arábiában játszott.

 

 

Az albániai Tiranában született, 27 éves, 203 cm magas nyitásfogadó négyesütő a harmadik légiós a balkáni országból, aki Dávid Zoltán kezei alatt dolgozik majd a MÁV Előre SC-Foxconn alakulatánál. Redjo Koçi korábban játszott Finnországban, Csehországban, Svájcban, Romániában, Ománban, a legutóbbi idényt pedig Szaúd-Arábiában, az Al-Kweldeeh gárdájában töltötte.


„Nagyon izgatott vagyok a váltás kapcsán, elsősorban azért, mert igen komoly tervei vannak a klubnak. Sokat beszélgettünk a vezetőséggel egy hosszú távú projektről és ez az egyik ok, amiért elfogadtam az ajánlatukat. A másik tényező pedig természetesen az, hogy együtt röplabdázhatok két válogatottbeli csapattársammal, Dodával és Deliuval. Hároméves szerződést kötöttünk, ami azt jelenti, hogy sok jó dolog vár ránk, játékosokra és a klubra is az elkövetkező években. Nagyon várom a csatlakozást a kerethez, szeretnék mielőbb bizonyítani a pályán.”


Redjo Koçi hét éve tagja a felnőtt albán röplabda-válogatottnak. Az idei szezonban a magyarhoz hasonlóan az Ezüst Európa-ligában volt érdekelt csapatával, ahol reális esély mutatkozott bejutni a budapesti Final Four-ba. Végül nem sikerült a bravúr, pontazonossággal ugyan, de rosszabb szettaránnyal harmadik helyen zártak az albánok a B csoportban, Románia és Észak-Macedónia mögött.

 

Köszöntünk Redi a MÁV Előrnél, és sok sikert kívánunk!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >