Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Együtt a család! - Családi pogramok szombaton délutánra Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2022. június 24.
Családi programra hív június 25-én, szombaton a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar: többek között arcfestés, sokféle társasjáték, kézi dodgem, billiárd foci, lézerharc és bűvész buborékshow is szórakoztatja a vendégeket az ingyenes rendezvényen. Az esemény az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében valósul meg.

 

A vakáció legjobb pillanatai azok, amikor a család együtt kapcsolódhat ki – erre kínál lehetőséget június utolsó vasárnapján a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar, ahol Együtt a család! címmel rendeznek programot június 25-án, szombaton délután sok játékkal, mókával, mozgási lehetőséggel.

Az esemény 15 órakor kezdődik és este hétig tart. A kézműves foglalkozáson együtt alkothat a család, de számtalan társasjáték is várja a vendégeket, amelyek között kicsik és nagyok is találnak majd a számukra megfelelőt. A mindig sikeres arcfestésen ismét számtalan minta közül választhatnak majd a gyerekek. A nagyobbaknak garantáltan jó szórakozást nyújt a lézerharc, a kézi dodgem vagy a billiárd foci, de a ház szép kertjében található játszótér is.

A szabadtéri színpadon 15.30 órakor kezdődik a varázslatos bűvész buborékshow, 16.30 órakor pedig a Maminbaba tornán mozoghatnak majd a résztvevők. Az eseményen a RÉV Ambulancia munkatársai is jelen lesznek, velük drogtotót tölthetnek ki az érdeklődők, de kipróbálhatják a részegszemüveget is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >