Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nyári futáspróba a Halesz ligetben
Nyári futáspróba a Halesz ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. június 27.
Újabb futáspróbát rendeznek Székesfehérváron, a Halesz ligetben június 28-án, kedden 17 és 19 óra között. A díjmentes sportrendezvény nem verseny, hanem arra szolgál, hogy a résztvevők felmérjék álló- és teljesítőképességüket, sportoljanak és közösségben legyenek. Ősszel és télen ismét lesznek futáspróbák.

 

Érdemes ismét felvenni a futócipőt és kilátogatni kedden délután a Halesz ligeti futókörre, ahol rendszeresen szervez futáspróbákat Székesfehérvár Önkormányzata és Honvéd Szondi György Sportegyesület Tömegsport Szakosztálya. Minden érdeklődő egyénileg, díjmentesen vehet részt a rendezvényen, és bemelegítés után, az általa megválasztott idő alatt – például  5-10-15 perc – felmérheti teljesítményét. A futás után szakmai konzultáció is kérhető.

A résztvevők saját felelősségükre vehetnek részt a programon, a szervezők kérik, hogy kezdés előtt 10 perccel érkezzenek meg a helyszínre. Még ebben az évben két futáspróba várható, az őszit szeptember 27-én, a télit november 29-én rendezik majd meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >