Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Takarékos vízhasználatot kér a FEJÉRVÍZ Zrt. Nyomtatás E-mail
Írta: Fejérvíz Zrt, Havasi Timea   
2022. június 28.
Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ Zrt. A közműszolgáltató cég azt javasolja, hogy hajnalban, kora reggel locsoljunk, az autómosást és a medencék feltöltését a csúcsidőszakokban mellőzzük, és ne locsoljuk az utakat, a járdákat és a térkövezett felületeket – olvasható a cég honlapján és közösségi oldalán.

 

A közműszolgáltató cég felhívásában olvasható, hogy a FEJÉRVÍZ Zrt. a nyári időszakban is kiemelt figyelmet fordít a víziközmű-rendszerek ellenőrzésére és az ellátás biztonságára. Tekintettel a hőség fokozódására, a megnövekedett vízigények maximális kiszolgálása érdekében kérik a lakosság együttműködését.

Eszerint a kertek locsolását és az automata öntözőberendezések használatát lehetőleg hajnalra, kora reggelre időzítsük. Mellőzzük a gépjárműmosást és a házi úszómedencék töltését az esti csúcsidőszakban, 18:00 - 23:00 óra között és a hétvégén, valamint ne locsoljuk az utakat, a járdákat és a térkövezett felületeket.

Székesfehérváron és a legtöbb településen a FEJÉRVÍZ Zrt. víztermelési kapacitása a tartós forró nyári időszakot és a még nagyobb napi vízigényeket is biztonsággal ki tudja szolgálni.

 
< Előző   Következő >