Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szerződést hosszabbítottak albán válogatottjaink
Szerződést hosszabbítottak albán válogatottjaink Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. július 03.
Továbbra is Székesfehérváron röplabdázik Amarildo Deliu és Leonardo Doda. A két albán válogatott játékos egyaránt meghosszabbította szerződését az immáron Extraligás MÁV Előre SC-Foxconnal.

 

 

A két légiós Dávid Zoltán vezetőedző érkezés után, tavaly igazolt a királyok városába. A feladó, Amarildo Deliu korábban, Kecskeméten is játszott a szakember kezei alatt és mindkét fél nyitott volt az újrázásra a közös munkát illetően. Az albán kontingens hamarosan újabb taggal bővült, a nyitásfogadó négyesütő poszton bevethető Leonardo Doda személyében. A két röplabdázó nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a MÁV Előre SC-Foxconn első helyen zárt a férfi NB I. Liga 2021/2022-es kiírásában és feljutott az Extraligába. Azóta viszont arról is hírt adtunk, hogy harmadik albán légióssal bővül a felnőtt keret, hiszen a szintén válogatott Redjo Koçi az egyik új nyári igazolás Székesfehérváron.

Amarildo Deliu

„Bizonyossággal mondhatom, hogy az előző szezon, különösképpen az utolsó mérkőzésünk csodálatos volt. Nem csupán döntő találkozó volt, hanem egy olyan esemény, ami emberileg és szakmailag is más szintre emelt. Tényleg keményen végig dolgoztuk a szezont, aminek méltó lezárása volt a végjáték. Évek óta Magyarországon élek és otthon érzem magam. Nagyon jó a kapcsolatom a csapattársaimmal, az edzőmmel, a klub képviselőivel. Annak ellenére, hogy sok időt töltünk együtt a pályán, még a szabadidőnkben is sokat lógunk együtt a játékostársakkal. Székesfehérvár gyönyörű város nagyszerű atmoszférával, konyhával és emberekkel. Igazán élvezek itt élni.” – nyilatkozta Amarildo Deliu. „Nagyon izgatott vagyok a MÁV-nál rám váró újabb szezon miatt. Személyes célom, hogy a legjobbamat adjam és segítsem vele a csapatot, hogy eredményesek legyünk a bajnokságban. Természetesen érzem a nagyobb felelősséget, hiszen az Extraligában szereplünk majd, ami újabb kihívásokat jelent. Az egyik új igazolással, Redjo Koçival együtt kezdtünk röplabdázni. Mivel ismerem, ezért biztos vagyok benne, hogy még többet tudunk hozzátenni a csapatmunkához a következő idényben. Persze ez nem csak rá igaz, mert valamennyi új játékos jó statisztikával rendelkezik. Már nagyon várom, hogy pályára léphessek velük.” – folytatta a válogatott feladó.

Leonardo Doda

„Boldog vagyok, hogy az új idényben is a MÁV Előre SC-Foxconn csapatában játszhatok. Már nagyon várom, hogy kezdődjön a bajnokság, találkozzak a csapattársaimmal és megismerkedjek az új igazolásokkal. Tavaly nagyon keményen dolgoztunk és ugyan nem akarok előre beszélni, de továbbra is ugyanolyan keményen fogunk edzeni, hogy a folytatásban is nyerni tudjunk meccsről meccsre.” – osztotta meg velünk gondolatait Leonardo Doda.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >