Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szülésre felkészítő tanfolyam Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 04.
A nagy érdeklődésre való tekintettel folyamatosan indítja szülésre felkészítő tanfolyamait a székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda (EFI). A hat alkalomból álló turnus július 4-én indul újra online.

 

Az EFI rendszeresen szervez szülésre felkészítő kurzusokat, a következő, hat alkalmas, online tanfolyam július 4-től augusztus 8-ig tart. Az egyes alkalmak hétfőnként 16 órakor kezdődnek egy zárt Facebook-csoportban, míg a tanfolyami videók megtekintésére korlátozott időben van lehetőség (16 és 22 óra között).

A tervek szerint a szeptember 12-től október 17-ig tartó következő tanfolyam már személyes részvétellel zajlik hétfőként 16-18 óra között, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

Szó lesz többek között a várandósság utolsó heteiről, a szülés menetéről, a légzési technikákról, az együtt szülésről, a szoptatásról, az újszülöttgondozásról és a várandósság hatásairól a párkapcsolatra. A tanfolyam mindkét formában INGYENES és bejelentkezéshez kötött! Bejelentkezés lehetséges munkanapokon, 8-15 óra között telefonon a +3670/455-99-30-as számon, esetleg Facebook üzenetben, vagy e-mailben az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges központi email címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >