Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egész nyáron nordic walking lehetőségek a városban
Egész nyáron nordic walking lehetőségek a városban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 04.
Hetente háromszor, három különböző helyszínen, ingyenesen tart foglalkozásokat a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség.

 

A nordic walking, azaz az északi gyaloglás az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ez abból is adódik, hogy többek között az anyagcserére, az izomzatra és a mozgáskoordinációra is kifejezetten jó hatással van, valamint kevésbé terheli meg az ízületeket és a mozgásszerveket. Július 4-től Székesfehérváron minden héten háromszor, három különböző helyszínen lesz alkalom díjmentesen űzni ezt a mozgásformát.

Július 4-től minden hétfőn, 18 órától az Öreghegyi Közösségi Ház főbejáratától indulva, a Túrózsáki úti murvás borítású sétányon vezet gyaloglást Horváth István (30/611-6241) vizsgázott nordic walking oktató.

Július 5-én, keddtől kezdődően augusztus 31-ig minden kedden 18 órától a Palotavárosi Bory Jenő Tagintézmény főbejáratától vezet foglalkozást Velancsics Katalin (50/108-8354). A séta a Palotavárosi tavak körül zajlik.

Július 6-án szerdán 18 órától szintén Velancsis Katalin vezetésével indul séta az István Király Általános Iskola főbejárata elől. A séta a keddi alkalomhoz hasonlóan a Palotavárosi tavakat öleli körbe. A foglalkozás egészen augusztus 31-ig, minden szerdai napon megrendezésre kerül.

A résztvevőket minden korosztályból várják, kortól és nemtől függetlenül. Fontos, hogy mindenki kizárólag saját felelősségre vehet részt a rendezvényen. Ajánlott az időjárásnak megfelelő öltözetben érkezni, kényelmes, hosszabb sétára alkalmas cipőt viselni, valamint fél liter ivóvizet magukkal vinni. Az oktatás, valamint a botok használata ingyenesen biztosított.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >