Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szurkoljunk együtt a döntőben a koronázókért!
Szurkoljunk együtt a döntőben a koronázókért! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 07.
Veretlenül érkezett a döntőbe a Fehérvár Enthroners, amely a magyar bajnokság mellett az osztrák bajnokságban is részt vesz. A XVI. Hungarian Bowl-on július 16-án az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lépnek pályára a koronázók és mérkőznek meg a bajnoki címért a Budapest Wolves csapatával. A mérkőzés kimenetelét nagyban befolyásolja a helyszíni szurkolás!

 

„A szerencsésebbek 2019-ben már megtapasztalhatták, milyen több mint 5000 néző előtt bajnoki címet ünnepelni. Fantasztikus, felemelő, igazi hidegrázós élmény volt több ezer Fehérvárival megélni mindezt a pályán és a lelátón egyaránt. Három év után a futball végre visszatér az MTK stadionjába és újra egy igazi futballünnep várja a kilátogatókat!” – olvasható a csapat közösségi oldalán, ahol arra bíztatnak kicsiket és nagyokat, hogy vegyétek meg a jegyeiket a XVI. Veolia Hungarian Bowlra és bíztassák a csapatot július 16-án a Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az egész délután tartó programkavalkádban lesz cheerleader bemutató, foodtruckok, sztárvendégként az NFL edzőlegenda Jim Tomsula érkezik, míg az ütős hangulatról a Drumster dobosai gondoskodnak, a kick off pedig 18 órakor kezdődik. Jegyek korlátozott számban még kaphatók az alábbi weboldalon: 

https://american-football.hu/hfl-donto-jegyek-ws-c3714…

Szurkoljunk együtt július 16-án!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >