Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Minden ingatlant megadóztatnak a szocialisták?
Minden ingatlant megadóztatnak a szocialisták? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 27.

ImageSzijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján arról a kormányzati szándékról beszélt, hogy a 30 millió forint alatti ingatlanokat is megadóztathatják. A fideszes politikus szerint a kormány újabb terhet akar a magyar családok, az emberek vállára rakni. "Már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy az ingatlanok meg lesznek adóztatva." - fogalmazott Szijjártó Péter. "Azóta ugyan megijedtek és összevissza maszatolnak, de a lényeg, hogy minden ingatlant meg akarnak adóztatni - mondta."

 

Először szakértők kezdték el támadni a tervezetet, aztán szép lassan előkerültek olyan információk, amelyek arról szóltak, hogy nem csak a 30 millió feletti ingatlanokat, hanem az összes ingatlant meg fogják adóztatni. Komoly támadás ez a családok és az emberek ellen, akiknek a mai világban az ingatlan az egyetlen mentsváruk.

 

Image
.

Arcátlan ez a hozzáállás - mondta Szijjártó - mivel mostanában kiderült, hogy a kormány több tagjának elszámolni valója van offshore céges múltja miatt. A Fidesz elnöki stábjának vezetője közölte: sokszor mondtuk már, de nem lehet elégszer ismételni, hogy a Fidesz el fogja törölni az ingatlanadót.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >