Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Második alkalommal látogattak Minecraft táboros gyerekek a Városházára
Második alkalommal látogattak Minecraft táboros gyerekek a Városházára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. július 21.
Nevezetes székesfehérvári épületeket készítenek el a Minecraft tábor résztvevői, akik ismét ellátogattak a Városházára. A második turnusba járó gyerekek folytatták az első turnus által elkezdett játékos és kreatív munkát. A tábor rendkívül népszerű, először csak egy turnust terveztek, ám a jelentkezők nagy száma miatt dupláztak. Elképzelhető, hogy szerveznek egy harmadik turnust is.

 

A Városházát, a Hiemer-házat, a Püspöki Palotát, a Bory-várat, a MOL Aréna Sóstót, sőt, még a Videoton gyárat is megépítik Minecraftban a Creativ Science által Székesfehérváron szervezett tábor résztvevői. Az első turnus elkezdte a kreatív munkát, melyet a második turnusban résztvevő 28 gyermek folytatott ezen a héten. A minél szebb, mutatósabb és élethűbb alkotások eléréséért a gyerekeket ismét elhozták a Városházára és a Hiemer-házba, hogy személyes élményeik, tapasztalásaik alapján dolgozhassanak.

A gyerekeket Lehrner Zsolt alpolgármester és Lantay Attila, Székesfehérvár főépítésze köszöntötte a Városházán, és nézte meg a programban már elkészült Püspöki Palotát, valamint a Városház teret a Ciszterci templomig terjedő területtel. A diákok holnap az egykori Videoton gyár területére látogatnak, és folytatják az építkezést. A tábor iránt igen nagy volt az érdeklődés, a tervezett egy turnus helyett kettőt szerveztek, és elképzelhető, hogy nyáron lesz még egy harmadik is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >