Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ
Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. július 25.
Takarékos vízhasználatra kéri ügyfeleit a FEJÉRVÍZ Zrt. Az egyre fokozódó hőség miatt most több víz fogy. Az igények maximális kiszolgálása érdekében a közműszolgáltató cég együttműködést kér a lakosságtól.

 

A FEJÉRVÍZ Zrt. felhívást tett közzé, melyben kéri többek között, hogy a kerti locsolást és az automata öntözőberendezések használatát a hajnali, kora reggeli órákra időzítsék az ügyfelek. Az esti csúcsidőszakban, 18 és 23 óra között mellőzzék az autómosását és a házi úszómedence töltését, és lehetőleg ne locsolják az utakat, a járdákat és a térkövezett felületeket. 

Székesfehérváron és a legtöbb településen a víztermelési kapacitás a jelenleginél tartósabb forró, nyári időszakot és még nagyobb napi vízigényeket is biztonsággal ki tud szolgálni. Azonban Abán, Sárbogárd-Kislók településrészen, Cecén, Martonvásáron, Tordason, Gyúrón, Ercsiben, Etyeken, Úrhidán és Polgárdin az összes vízbázist és egyéb technikai berendezéseket maximális kapacitással működtetik. Ezeken a településeken fokozottan kérik a felhasználók együttműködését július végéig.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >