Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Veretlen szezont zárt a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 01.
Három kupával, veretlenül zárta le történelme legeredményesebb szezonját a Fehérvár Enthroners. A vasárnapi, Amstetten Thunder elleni sikerrel hosszú menetelés ért véget.

 

Nem borult a papírforma a vasárnapi AFL Division I, azaz az osztrák másodosztály döntőjén. A lényegi kérdéseket már az első negyedben, 21-0-s előnnyel eldöntötték, végül pedig 42-7-es győzelmet arattak a székesfehérvári amerikaifocisták. Ezzel megnyerték idei 18. meccsüket, egyben harmadik kupájukat is. A nemzetközi kupában, valamint a magyar és osztrák bajnokságban sem talált legyőzőre a fehérvári csapat. Az eredmény azért is különleges, hiszen az európai amerikaifutballban szinte példátlan az ilyen magas meccsszám. A bajnokságok maximum 8-12 meccset bonyolítanak le a rájátszással együtt, javarészt országon belül. A Koronázók közel 20 meccse, valamint az idegenbeli meccsekre utazással töltött, összesen több mint 1800 kilométer kiemelt terhelést jelentett.

A csapat a sikeres év után jövőre szintet lép: egyedüli magyar együttesként a European League of Footballban, Európa legerősebb bajnokságában szerepel majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >