Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Alkotópályázat Radnóti Miklósra emlékezve
Alkotópályázat Radnóti Miklósra emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

ImageA Bem József Művelődési Ház, Községi Könyvtár és Tájház Radnóti Miklós születésének 100. évfordulójának a tiszteletére irodalmi szabad beadásos alkotói pályázatot hirdet az irodalom művelői számára vers- és prózaírás kategóriában. A pályázat témája: szerelem, hazaszeretet, illetve az „erőltetett menet”.

 

Beadható alkotónként 2 db. vers, illetve 1 db próza legfeljebb öt oldal terjedelemben műfaji és technikai korlátozás nélkül.

A kiírók olyan műveket várnak, amelyek erre az alkalomra készültek. A pályázatot szabad beadásos rendszerben, a beadott anyag zsűrizésével értékelik. A legértékesebb műveket díjakkal jutalmazák. Az intézmény által felkért független szakmai zsűri által kiválogatott alkotásokat 2009. októberében mutatják be Hosszúpályiban.

A pályaművek beérkezési határideje 2009. augusztus 30. Jelentkezni lehet írásban postacím (Bem József Művelődési Ház, Községi Könyvtár és Tájház 4274 Hosszúpályi, Debreceni u. 2.).

A pályázati díj (pályázónként 2000 forint) a mű beadásakor fizetendő, piros csekken. (a pályázati mű mellé kérjük a befizetett csekk másolatát) A pályázat jeligés. /Kis zárt borítékban az alkotó neve, címe) A művek személyesen történő beadásának a határideje: 2009. augusztus 30. 16 óra, helye: Bem József Művelődési Ház, Községi Könyvtár és Tájház 4274 Hosszúpályi Debreceni u. 2.

A zsűri döntéséről 2009. szeptember 20-25. között adnak tájékoztatást.

A zsűri által odaítélt díjakat ünnepélyes megnyitón adják át. (Postázás esetén utánvéttel)

A Bem József Művelődési Ház, Községi Könyvtár és Tájház várja az alkotók jelentkezését és jó egészséget, eredményes alkotó munkát kíván!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >