Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Meghosszabbították a jelentkezést a geotúra-vezető tanfolyamra
Meghosszabbították a jelentkezést a geotúra-vezető tanfolyamra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 05.
60 órás geotúra-vezető képzést indít kora ősszel a Székesfehérvár Városi Természetbarát Szövetség Bodajkon, a Bakony és a Vértes találkozásánál. A három hétvégét érintő tanfolyam délelőtt vetített képes előadásokból, délután a terepi helyszínek bejárásából áll, majd geotúra-vezetői vizsgával zárul. A jeletkezési határidőt az előzetesen jelzett július 17-ről augusztus 7-ig meghosszabbították.

 

 

A tanfolyam során a szakemberek megismertetik az érdeklődőket a térség látványos és különleges földtani természeti értékeivel: az ősmaradványokban gazdag Keleti-Bakonnyal, a Gaja-szurdok csodálatos sziklaformáival, a Tési-fennsík víznyelőivel, a titokzatos Burok-völggyel, a Pannon-tó hajdani partvidékével. A terepbejárásokon nemcsak a történelmi emlékek, hanem a helyszín növény- és állatvilága is bemutatásra kerül. A geológus, történész és biológus oktatók mellett további szakemberek ismertetik meg a résztvevőket a terepi tájékozódás és az elsősegélynyújtás menetével.

A három hétvégét érintő tanfolyam délelőtt vetített képes előadásokból, délután a terepi helyszínek bejárásából áll, majd geotúra-vezetői vizsgával zárul. Ennek sikeres elvégzéséről oklevelet kapnak a résztvevők.

A képzés időpontjai:
2022. szeptember 9. – 11. (péntek-szombat-vasárnap)
2022. szeptember 16. – 18. (péntek-szombat-vasárnap)
2022. október 1. – 2. elméleti és terepi vizsga (szombat-vasárnap)

A képzés helyszíne:
Bodajk, Művelődési Ház és Könyvtár, Petőfi Sándor u. 39.

A részvételi díj:
60.000,- Ft, amely nem tartalmazza az étkezések és a szállás költségét.

Jelentkezni 2022. augusztus 7-ig lehet. A részletes kiírás a https://www.szvtsz.org/geotura-vezeto-tanfolyam-bodajkon linken található.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >