Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tisza Tibor: remélem sikerül felpörögnünk és szépen búcsúznunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 29.

ImageA szezon utolsó bajnokiján Újpestre látogat csapatunk. A második helyen végzett lilák egyik legjobbja, Tisza Tibor saját együtteséről és a Vidiről is beszélt honlapunknak: "Remélem, sokan kijönnek utolsó szezonbeli meccsünkre, s azt is remélem, hogy sikerül felpörögnünk és szépen búcsúznunk remek közönségünktől." - kezdte Tisza. - "Továbbá abban is bízom, hogy sokan nem kudarcként élik meg az ezüstérmet."

 

"Én legalábbis büszke vagyok a csapatra, a legnagyobb gondok közt is igyekeztünk összetartani. A hét végi bajnokin két jó csapat találkozik, amiből élvezetes meccs kerekedhet. Stílszerű lenne jól játszva, győzelemmel elköszönni a lila-tábortól. Persze, ez nem lesz könnyű, mivel a Vidi nehéz ellenfél, a fehérvári tengely pedig, amelyet a kapus Sebők Zsolt, a védelemben Horváth Gábor, a középpályán Farkas Balázs, míg elöl Alves képvisel, magyar szinten kifejezetten erős.

 Szerintem azonban minőségben és csapatszinten is jobb erőket képviselünk. A nagy kérdés, hogy miként tudunk felpörögni a mérkőzésre, azaz, mennyire sikerült feldolgozni az ezüstérem jelentőségét. Ez a győzelem kulcsa." - fejezte be Tiszta Tibor

Az Újpest és a Fehérvár találkozói hosszú múltra tekintenek vissza, hiszen a két csapat eddig 87-szer találkozott az NB-I-ben, s összesen 257 gól született ezeken a találkozókon.

 A mérlegünk: 28 győzelem, 19 döntetlen és 36 vereség, 116-141-es gólaránnyal.

Sóstón eddig 42 mérkőzést rendeztek, amelyen 18 győzelmet aratott a fehérvári együttes, emellett 12 döntetlenre végződött és 12 vesztes összecsapást jegyeztek fel. 71 rúgott gólunkra 62 válasz érkezett. A lilák otthonába 41-szer látogatott a Vidi, amelynek mérlege eddig negatív, hiszen 10 alkalommal sikerült csak legyőzni az újpestieket, míg 7-szer értünk el döntetlent, viszont 24-szer kaptunk ki. A 79 hazai találatra 45 vendéggól született.

Góllövőlista

7 gólos: Karsai László

6 gólos: Sallói István

5 gólos: Wollek Tibor, Szabó József, Julinho

4 gólos: Tiber László, Burcsa Győző.

3 gólos: Nagy II. János, Szalmásy Tamás, Földes Gábor, Zimmermann Tamás, Kuttor Attila, Jusuf Dajic.

2 gólos: Kovács József, Májer Lajos, id. Horváth Gábor, Gyenti László, Viorel Vancea, Takács Lajos, Sorato, Zombori Zalán, Szalai Tamás, Hamar István, Komódi László, Tímár Krisztián, Horváth Ferenc.

1 gólos: Bodnár László, Csukovics László, Burka Imre, Nagy Tibor, Palkovics István, Csongrádi Ferenc, Végh Tibor, Vadász Imre, Novath György, Kanyok Imre, Magyar Zsolt, Emmer László, Jován Róbert, Petres Tamás, Mirko Tintar, Dubecz János, Tiber Krisztián, Fodor Imre, Vancsa Miklós, Korsós Attila, Németh Tamás, Dvéri Zsolt, Waltner Róbert, Ruszlan Csernyijenko, Terjék Lajos, Tóth Norbert, Daniel, Hercegfalvi Zoltán, Tomas Medved, Magasföldi József, Simek Péter, Csizmadia Csaba, Nagy Dániel.

Három találat öngól volt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >