Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szárazedzésekkel indult a szezon
Szárazedzésekkel indult a szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 29.

ImageAz Alba Volán 19 új vezetőedzője, Jarmo Tolvanen csak augusztusban érkezik Székesfehérvárra, ám ennek ellenére a kék-fehér fiatalok szerdán megkezdték az alapozást a következő szezonra Énekes Lajos és Kóger István irányításával. Természetesen nem kell semmi szenzációt keresni abban, hogy a külföldi tréner most még nincs jelen az edzéseken, hiszen így állapodott meg a vezetőkkel, ráadásul az Énekes-Kóger kettős igazán érti a feladatát.

 

Utóbbi nemrég csatlakozott a felnőtt együttes szakmai stábjához, s most leginkább erőnléti edzőként dolgozik, aminek éppen ezekben a hetekben van itt az ideje. Az Alba Volán 19 az előttünk álló hat hétben végzi a szárazedzéseket, ami elsősorban szobakerékpározásból, súlyzózásból, futásból és különböző gimnasztikai gyakorlatok elvégzéséből áll.

A munka tegnap kezdődött, egyelőre 13 fiatal korongossal, ám közülük Becze Zoltán, Benk András, Tóth Adrián, Nagy Gergő és Maklári Erik számára az EBEL sem ismeretlen, vagyis nem teljesen „zöldfülűek” emelgették az első edzésen a súlyokat. Az élő szerződéssel rendelkező „öregek” hétfőtől kapcsolódnak be a munkába, bár Palkovics Krisztiánt bokasérülése néhány napig akadályozza az edzésben.

Egyelőre nincs megegyezés Horváth Andrással, de a sok csatát megélt bekkel folyamatosan tárgyalnak a szakosztály vezetősége.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >