Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fúvós örömzene a Városház téren
Fúvós örömzene a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. augusztus 15.
Hetven zenész muzsikált közösen a Városház téren szombaton délután. A Székesfehérvári Királyi Napok keretében a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar és a Várpalotai Bányász Fúvószenekar adott koncertet, amelyet a Belvárosban sétálók örömmel fogadtak és hatalmas tapssal jutalmaztak.

 

A régóta várt eső szombaton délután hirtelen érkezett a város fölé, ám szerencsére azon kívül, hogy felfrissítette a levegőt, nem akadályozta meg a Fúvós örömzene koncertet. A Székesfehérvári Királyi Napok keretében immár több éve közös koncertet adnak a fehérváriak mellett a várpalotai és a martonvásári zenészek. Utóbbiak idén sajnos betegség miatt kényszerültek lemondani a találkozót.

A Városház téren így a Székesfehérvári Ifjúsági és a Várpalotai Bányász egyesített Fúvószenekar adott koncertet. Hidas Frigyes művét követően filmzenék és örökzöld slágerek csendültek fel, így a Karib-tenger kalózai, Ennio Morricone, a QUEEN együttes és Ray Charles dalait hallhatta a Városház teret betöltő  közönség, amely hatalmas tapssal köszönte meg a fellépők előadását.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >