Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Közösségi szolgálatra várja a diákokat a Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
Azokat a diákokat várja közösségi szolgálatra augusztus 17-én és augusztus 18-án az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, akiket érdekel a rendezvények világa, a színpad, szeretik a zenét és szeretnének egy jó produkció részese lenni. Jelentkezeni Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a zenekar közösségi oldalán lehet. A felhívás az alábbiakban olvasható:

 


„Érdekel a rendezvények világa, a hangtechnika, a fények? Vonz a színpad? Szereted a zenét? Szívesen segítesz ott, ahol tudsz? Szeretnél a részese lenni igazán jó produkciók megszületésének? Akkor jelentkezz az Alba Regia Szimfonikus Zenekarhoz közösségi szolgálatra!”

Olyan székesfehérvári vagy Székesfehérvár környékén élő fiatal lányokat és fiúkat keresnek, akik szívesen segítenének a koncertek előtt a nézőtér kialakításában, a vendégek fogadásában, szórólapok osztásában és abban, hogy minden a helyére kerüljön mire a vendégek megérkeznek. A segítségért cserébe pedig nem csak egy-egy aláírást és pecsétet kapnak majd a kiskönyvbe, hanem ha szeretnék, még a koncerteket is meghallgathatják, akár a nézőtérről, akár a takarásból.

Aki szeretne pár órát lefaragni a kötelező közösségi szolgálatból,  jelentkezzen az Alba Regia Szimfonikus Zenekarhoz augusztus 17-ére vagy 18-ára a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen vagy a közösségi oldalon küldjön egy üzenetet!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >