Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Városi elismerést kapott Szumzer László Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. augusztus 16.
Nyugdíjba vonul Szumzer László, aki több mint negyven évet dolgozott üzemvezetőként az E.ON-nál és annak jogelődjeinél. A szakember munkáját dr. Cser-Palkovics András polgármester hétfőn délután Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszönte meg.

 


Szumzer László karrierje egészét, összesen 41 évet töltött üzemvezetőként az E.ON-nál és annak jogelődjeinél. A szakember ugyan Isztiméren született, magát azonban ízig-vérig székesfehérvári lakosnak vallja, még ha 2018-ban vissza is költözött szülőfalujába. A József Attila Gimnáziumban eltöltött diákéveit meghatározó időszaknak tartja. Büszke rá, hogy manapság ritkaságnak számító módon, 1981. augusztus 31. óta ugyanazon a munkahelyen dolgozott. Állítása szerint sosem unatkozott a munkájában eltöltött évek alatt, hiszen a város még a legnehezebb időkben is mutatott fejlődést.

Szumzer Lászlót hétfőn délután a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Mészáros Attila és Lehrner Zsolt alpolgármesterek fogadták. Dr. Cser-Palkovics András Polgármesteri Elismerő Emlékérmet adott át a nyugdíjba vonuló szakembernek. Ahogy a városvezető fogalmazott: Szumzer László sok évtizednyi munkája meghatározta a város működésének mindennapjait, ezért is szerettek volna köszönetet mondani a közösség nevében.

A jó hangulatú beszélgetésen kiderült, hogy az üzemvezetőként eltöltött évtizedek után Szumzer László a nyugdíjas éveiben sem tervez unatkozni. Ahogy elmondta, a mai napig szereti azt a történelmi érzést, mely a Belváros utcáin járva eltölti. Civil állása mellett a Székesfehérvári Egyházmegye szolgálatában is tevékenykedik, valamint Isztiméren önkormányzati képviselői tisztséget tölt be. A szakember az elkövetkező időszakban szeretné még jobban megismerni Székesfehérvár kulturális életét, kiállításokra járni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >