Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hétfőn lejár a Látogatóközpont fotópályázatának határideje
Hétfőn lejár a Látogatóközpont fotópályázatának határideje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 18.
Pályázatot hirdetett a Sóstó Látogatóközpont: a fotózást kedvelők a Sóstó nyári élővilágát bemutató alkotásokkal indulhatnak. Bárki jelentkezhet maximum 3 fotóval augusztus 21-ig.

 

Az idei nyár bővelkedik napsütéses nappalokban és csillagfényes estékben, amelyek – mint egy csodás díszlet – izgalmas témákat kínálnak a fotózást kedvelőknek. A Sóstó Látogatóközpont fotópályázatának célja, hogy a beérkező alkotásokkal megmutassák a nyár legszebb, a Sóstó élővilágát bemutató képeit.

A pályázatra bárki jelentkezhet, maximum 3 fotóval. A képeket digitális formában kell benyújtani akkor is, ha az filmnyersanyagra lett exponálva. Minden pályázatnak tartalmaznia kell a fotós nevét és a beküldött képek egyedi címét. A fotókat e-mailben a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  címre várják.

A beérkezett pályázatokat a Sóstó Látogatóközpont munkatársai kezelik és fotográfusok véleményezik. Minden beküldött pályázatból a szakmai zsűri kiválaszt 1 fotót, amelyet a készítő nevének megjelölésével megosztanak a Sóstó Látogatóközpont nyilvános facebook oldalán, ahol azok egy szavazásban vesznek részt. A legtöbb szavazatot, „like”-ot elérő kép kerül ki győztesen a versenyből.

A beküldési határidő: 2022. augusztus 21. éjfél.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >