Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Legyen saját strandod!
Legyen saját strandod! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. augusztus 18.
Image
.

 

Igaz, hogy már augusztus van, ám a nyár még nem ért véget: a hőség hatalmas, az emberek víz utáni vágya pedig a forrósághoz igazodik - és töretlen! :) Ilyenkor nem is szeretnénk mást, mint csobbanni egyet egy folyóban / tóban - vagy egy csodás medencében!

Szerencsére már Székesfehérváron is várja egy Aqualing medenceáruház az érdeklődőket. A cég munkatársai a tervezéstől kezdve a vízbe merülésig segítenek abban, hogy mindenki megtalálja az igényeihez illő medencét.

A Széchenyi utca 5. szám alatt található szaküzletben gyorsan felállítható medencéket, azokhoz való gépészetet, karbantartó eszközöket és vízfertőtlenítő szereket is választhatunk. Emellett – többek között - vizes játékokat, strandcikkeket, evezős deszkákat is vásárolhatunk.

Jó tudni, hogy az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók: e művelethez minimális szerszámigény szükséges. A medencék kínálata roppant széles körű: bármilyen méretben, konstrukcióban, extrákkal elérhetők.

Image
Az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók.

 

Külön kategóriát képeznek a felfújható masszázsmedencék, melyek 40°C-ig melegítik fel a vizet, és kellemes pezsgő élményt is biztosítanak az otthoni ellazuláshoz. – Így tehát jöhet akár a rossz idő is, mi boldogan ücsöröghetünk a forró vízben, élvezve a nyugalmat! S ne legyenek előítéleteink az ilyen medencékkel kapcsolatban! Ma már nagyon profi medencéket gyártanak: fürdési élményben szinte ugyanolyanok, mint az épített jakuzzik, viszont az áruk sokkal, de sokkal kedvezőbb!

Ha van gyermekünk, akkor érdemes elgondolkoznunk egy trambulin beszerzésén, mely nagyon jól megmozgatja a fiatalokat, miközben nagyon kevés helyet foglal el. A védőhálós, masszív felépítésű trambulin szintén többféle méretben kapható az Aqualing-nél.

Ha nincs kertünk vagy hétvégi házunk, ahol saját strandot rendezhetünk be, a felfújható játékok akkor is jól jöhetnek, hiszen sokféle szórakozást kínálnak! Az Aqualing kizárólag olyan termékeket árul, melyek minden európai szabványnak megfelelnek.

 

 

Az üzlet hétköznapokon 9-től 17 óráig várja az érdeklődőket!

 

Térkép a bolthoz itt található (Kínai bolt helyén):

https://goo.gl/maps/a7UspgnhTMiescWv6

 

A bolt hivatalos oldala az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

https://aqualing.hu/aqualing-medencearuhaz-szekesfehervar

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >