Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szombat estig lehet jelentkezni a PetőfiTube-ra
Szombat estig lehet jelentkezni a PetőfiTube-ra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 09.
Szeptember 10-én 23 óráig lehet még jelentkezni a PetőfiTube-ra. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ által szervezett művészeti találkozóra műfaji kötöttségek nélkül várják a 10-35 év közötti alkotókat, akik művészetükkel bármilyen módon kapcsolódnak Petőfi Sándor emlékéhez.

 

A 2022-es és 2023-as esztendőt Petőfi Sándor-emlékévvé nyilvánították a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb és legismertebb alakja születésének 200. évfordulója alkalmából. A Petőfi-bicentenáriumhoz kapcsolódó PetőfiTube − Fiatalok művészeti találkozója olyan rendezvény lesz a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban (Fürdő sor 3.), ahol a 10−35 éves jelentkezők bármilyen művészeti ágban bemutatkozhatnak, ha Petőfi emlékét mutatják be. Vizuálisan vagy virtuálisan, színpadon vagy a fűben, egyedül vagy többen, hangosan vagy halkan, írásban vagy szóban, eljátszva vagy bejátszva, online vagy offline, egy plakáttal, ruhatervvel, tánccal, sztorival.

A szervezők arra szeretnének ösztönözni minden fiatalt, hogy ha van rejtett tehetségük, akkor legyen ez az alkalom, ahol kipróbálják magukat. A közönséget online térben és a helyszínen is biztosítják. A jelentkezők számától függően egy- vagy kétnapos esemény házigazdái szeretnének lenni 2022. szeptember 23–24-én. A találkozó nem díjazásos verseny, hanem bemutatkozási lehetőség. A nevezési díjakról és a jelentkezés módjáról az érdeklődők a szervező weboldalán, a www.fehervariprogram.hu/petofitube-2022 címen tájékozódhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >