Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Családi társasjáték délelőtt az Aranybulla Könyvtárban
Családi társasjáték délelőtt az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 16.
JÁTS(S)ZMA címmel szervez családi társasjáték délelőttöt az Aranybulla Könyvtár a Székesfehérvári Társasjáték Klubbal közösen. A szeptember 17-én, szombaton 09.30 órakor kezdődő programot minden korosztálynak ajánlják, a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

 

A társasjátékozás jótékony hatásai számos területen megmutatkoznak. Egy egész életen át megfelelő eszköz a tanulásra, a készségek fejlesztésére, a kikapcsolódásra és a szocializálódásra, azaz a minőségi időtöltésére – legyen az családi vagy baráti együttlét.

A Játs(s)zma című rendezvényen a Székesfehérvári Társasjáték Klub biztosítja a különféle típusú játékokat, melyek között a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a korosztályukhoz leginkább illőt. A programot 6-tól 99 éves korig ajánlják, a foglalkozást Kozma Ferenc játékmester vezeti. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a könyvtár elérhetőségein: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; 22/312–945; facebook.com/aranybullakonyvtar.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >