Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow II. Belvárosi Nyitott Udvarok – Aranybulla 800 Emlékév
II. Belvárosi Nyitott Udvarok – Aranybulla 800 Emlékév Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 17.
Második alkalommal szervezi meg a Belvárosi Nyitott Udvarok rendezvényt az iGenerációért Egyesület és a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. Szeptember 17-én, szombaton 13 és 19 óra között a Szent István Király Múzeum Díszudvarában, a múzeum Rendház épülete előtt a Fő utcán, valamint a Fő utca 3. szám alatt található árkádok alatt kreatív kézműves foglalkozásokkal, korhű ruhák kiállítással, történelmi szókeresővel, szakmatörténeti bemutatókkal várnak minden érdeklődőt.

 

 

Az iGenerációért Egyesület és a Székesfehérvári Szakképzési Centrum, a Szent István Király Múzeum közreműködésével ismét megrendezi a Belvárosi Nyitott Udvarok eseményét, amelynek témáját idén az Aranybulla Emlékév adja. A szombati eseménynek a Szent István Király Múzeum Rendház épületének díszudvara és a Fő utca épület előtti szakasza, valamint a Fő utca 3. szám alatti kapualj ad otthont.

A 13 órától 19 óráig tartó programkavalkád hivatalos megnyitóján meglepetéssel készülnek a szervezők, majd a három, könnyen bejárható és megközelíthető helyszínen a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Középiskolája, a Bugát Pál Technikum, a Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola, az I. István Technikum, a Hunyadi Mátyás Technikum, a Széchenyi István Műszaki Technikum és a bicskei Vajda János Technikum diákjai színes programokkal készülnek. 

Lesz korhű ruhák kiállítása és divatbemutató, kreatív kézműves foglalkozások az Aranybulla témakörében, történelmi szókereső és puzzle, Aranybulla-kvíz, geocaching játék, 3D nyomtatás, lézergravírozás, pecsétnyomat készítés, szakmatörténeti bemutatók és pályaorientációs társasjáték, valamint öko tematikájú programok.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >