Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Válaszd a táncot! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Székesfehérvár tánciskolái is csatlakoztak a IV. Nagy Táncválasztó programhoz. Szeptember 24-én, szombaton 16.30 órakor a Városház téren egy flashmob előadással hívják fel a figyelmet az országos eseményre, majd szeptember 25-én, vasárnap 10-17 óráig 12 táncstílust próbálhatnak ki az érdeklődők a gyermekektől a senior korosztályig.

 


A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem 2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezte meg az első Nagy Táncválasztó workshopot. Szeptember 25-én, vasárnap immár negyedik alkalommal országosan 12 helyszínen nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja az érdeklődőket. Székesfehérváron a Nagy-Kuthy Dance Studio (Holland fasor 1.) ad otthont a rendezvénynek.

Szeptember 24-én, szombaton 16.30 órakor a Városház téren egy flashmob előadással hívják fel a figyelmet a vasárnapi eseményre. A vasárnapi, ingyenes, 12 különféle stílust bemutató táncórákon elérhetővé válik gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetősége. A táncműfajok megismertetésén túl fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat. A program 10 órakor kezdődik, a meghirdetett klasszikus balett, aerial balett, sztepp, charleston, electro swing, lindy hop, senior dance training, dance acro, dance aerobic, hip-hop, jazz tánc, country line dance órákra előzetes regisztráció szükséges a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen.

A részletes program elérhető ITT.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >