Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hétvégén ismét sárkányhajók a Csónakázó-tónál
Hétvégén ismét sárkányhajók a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Pénteken a Nebuló Kupa Diák Sárkányhajó Verseny és az Egyetemi Regatta döntőjét, szombaton pedig a 17. Sárkányhajó Fesztivált rendezik meg a Csónakázó-tónál. A látványos versenyeken több kategóriában, közel húsz csapat képviselteti magát.

 

Szeptember 23-án, pénteken 9.00 órától a Dragon Aktív Kft. és a jövőre 25 éves Magyar Sárkányhajó Szövetség rendezésében kerül sor a Nebuló Kupa Diák Sárkányhajó Versenyre, melyen két kategóriában összesen tíz csapat méri össze erejét. Ezt követően, 15.30 órától kezdődik az Egyetemi Regatta MEFOB Sárkányhajó Bajnokság döntője. A versenyek a késő délutáni órákban is zajlanak, az egyetemi bajnokság eredményhirdetése 18.15 órakor várható.

Szeptember 24-én, szombaton 9.30 órától folytatódik a hagyomány, újra Sárkányhajó Fesztivál lesz a Csónakázó-tónál. A tizenhetedik alkalommal megrendezésre kerülő versenyen a fesztivál állandó kategóriáiban, 200 és 2000 méteren versenyeznek majd a csapatok. A nap végén gazdára talál az Open, a Vegyes, a Marathon, valamint a Házisárkányok Kupája is. A résztvevő csapatok között ismét ott lesz a székesfehérvári Dragon Aqua SE, akik 2020-ban két kupát is hazavihettek.

A csapatok a megnyitó után vízre szállnak, majd kisebb megszakításokkal folyamatosan versenyeznek. Az eredményhirdetés 15.30 órakor várható.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >