Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Még igényelhetik a többgenerációs családok a rezsicsökkentett gázárat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 27.
Eddig összesen 494 kérelem érkezett be a Polgármesteri Hivatalhoz, amelyből eddig 259 ingatlan felelt meg a jogszabályban foglaltaknak – olvasható dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

 

Mint ismert, a Kormány döntése szerint a többgenerációs lakóépületekben együtt élő családok is rezsicsökkentett áron juthatnak földgázhoz, ha erről az élethelyzetről igazolással rendelkeznek. Ezt a hatósági bizonyítványt a Polgármesteri Hivatal állítja ki.


Továbbra is igényelhető a többgenerációs lakóingatlanokban élő családok számára a rezsicsökkentett földgáz! Az ehhez szükséges hatósági bizonyítvány kiállítását a Polgármesteri Hivatal munkatársai végzik:

Eddig összesen 494 kérelem érkezett be a többgenerációs lakóingatlanok kapcsán. Kollégáim fáradhatatlan munkájának hála 326 esetben már a helyszíni szemlét is elvégeztük, mostanáig a jogszabályban előírtaknak 259 ingatlan felelt meg, ők meg is kapták, vagy hamarosan megkapják a hatósági bizonyítványt. 67 esetben a kérelmező(k) a jogszabály alapján sajnos nem voltak jogosultak a hatósági bizonyítvány kiállítására. A hivatal munkatársai folyamatosan végzik az családi fogyasztói közösségek bejelentéséhez kapcsolódó munkát, amennyiben Önök is ilyen ingatlanban élnek, továbbra is jelezhetik ezt felénk.

Ezzel kapcsolatos kérdéseiket az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen és a ‪(70) 66 99 199-es telefonszámon továbbra is feltehetik!

Tudnivalók az alábbi linken: https://www.szekesfehervar.hu/igy-igenyelhetik-az-egyuttelo-tobbgeneracios-csaladok-a-rezsicsokkentett-gazarat

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >