Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új helyszínen, új időpontokban fogadja ügyfeleit a Depónia
Új helyszínen, új időpontokban fogadja ügyfeleit a Depónia Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 28.
Októbertől a Honvéd utcában fogadja ügyfeleit a Depónia Nonprofit Kft. és a Continus Nova Kft. Nemcsak a személyes félfogadás helyszíne, hanem annak időpontja is változik a következő hónaptól.

 

 

Új helyszínen és új nyitvatartási rend szerint fogadja ügyfeleit a Depónia Nonprofit Kft. és a Continus Nova Kft. Október elsejétől Székesfehérváron a Honvéd u. 1. száma alatt, a SZÉPHŐ Zrt. központi irodaépületében kedden 7 és 19 óra között, csütörtökön 8-12, 12.30-15.30 között lehet a szemétszállítással kapcsolatos ügyeket személyesen intézni. Az ügyintézéshez időpontfoglalás szükséges. Erre lehetőség van az online ügyfélszolgálaton keresztül: https://www.deponia.hu/urlap, vagy telefonon a 06-22/507-419, illetve az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

Hétfőn, szerdán és pénteken szünetel a személyes félfogadás, ám a telefonos ügyfélszolgálat a hét minden napján rendelkezésre áll az alábbi időpontokban: hétfőn, szerdán, csütörtökön 7.30-15.30; kedden 7.00-19.00; pénteken 7.30-12.30 között.

Az ügyfelek együttműködését ezúton is köszönik a cégek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >