Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Mutasd meg Székesfehérvárt! – pályázat amatőr fotósok számára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
Gondolkoztak már azon, hogyan mutatnák be egyetlen fotón, mit jelent Önöknek Székesfehérvár? Ha még nem gondolkoztak ilyenen, akkor éppen itt az ideje! Ha pedig igen, akkor most ezt a fotón megörökített pillanatot érdemes megosztani a nagyközönséggel a Kendel Kft. fotópályázatán. A pénzdíjas pályázat kiírói kíváncsiak arra a vizuálisan megjelenő, egyéni látásmódra, amely egyetlen beállítással, egy felvétellel elmeséli, mit is jelent a pályázónak Székesfehérvár.

 

A Kendel Kft. pénzdíjas fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára. A pályázat címe: „Mutasd meg Székesfehérvárt!” Témája: Székesfehérvár bemutatása az egyén szemszögéből. A pályázókat (korhatár nélkül) arra hívják fel, hogy mutassák be egyetlen fotón, hogy nekik mit jelent Fehérvár. Amikor a városra gondolnak, nekik mi ugrik be, mi az ő Fehérváruk? Ezt az egyéni látásmódot kell vizuálisan, egyetlen beállítással, egy felvétellel bemutatni.

A szeptember 30-ig beküldött képeket – egy személy csak egy fotóval pályázhat – hetente egyszer töltik fel a Facebook oldalukra, egy erre a célra létrehozott fotómappába. A képek nyilvánosságra hozásától kezdődően azokra október 31-ig lehet szavazni. A szavazást egy like kattintásával lehet megtenni a kép alatt. A beküldött pályamunkák nem névvel jelennek meg, hanem kódszámmal, amit a beérkezés sorrendjében generálnak. A Facebook-szavazástól függetlenül egy másik kategóriában egy szakmai zsűri is elbírálja a beérkezett fotókat. Így két kategóriában 3-3 helyezettet hirdetnek.  Az 1. helyezett 100 000 Ft, a 2. helyezett: 30 000 Ft, a 3. helyezett: 20 000 Ft díjazásban részesül mindkét kategóriában.

A díjazottak hivatalos listáját 2022. november 8-án hozzák nyilvánosságra Facebook- és weboldalukon.

A pályázat részletes szabályzata ezen a linken érhető el:
https://bit.ly/Kendel-fotópályázat

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >