Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódik az Országos Könyvtári Napok a VMK-ban
Folytatódik az Országos Könyvtári Napok a VMK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2022. október 05.
Becsületkasszás könyvvásár keretében válogathatnak az olvasók szombatig a Vörösmarty Mihály Könyvtár állományból kivont kötetei és folyóiratai között a Bartók Béla téri épületben. A Gyermekrészlegben Magyarország békáit bemutató tablókiállítást, szerdán délelőtt pedig kutyás érzékenyítő foglalkozást rendeznek. Mindezen programok az Országos Könyvtári Napok keretében várják az érdeklődőket.

 

 

A Vörösmarty Mihály Könyvtár október első hetében kiárusítja az állományából kivont könyveket, folyóiratokat. A kötetek jó állapotban vannak, október 8-ig becsületkasszás vásár keretében válogathatnak közöttük az olvasók a VMK Bartók Béla téri Igazgatósági épületében.

Az Országos Könyvtári Napokra a Gyermekrészleg is több programmal készült. „Keresd a zöldet!” címmel Magyarország békáit ismerhetik meg a látogatók egy ismeretterjesztő tablókiállítás keretében. Október 5-én, szerdán 10 órától pedig a Pata és Mancs Terápiás és Érzékenyítő Egyesület szervez foglalkozást „Dr. White és a Gyermekkórház lakói” címmel.

Péntekig Sárosi István gyűjtő újabb kincseibe enged betekintést: ezúttal az Árpádok kora tematikába illeszkedő képeslapjait ismerhetik meg az érdeklődők a Tolnai utcai Tagkönyvtárban. Ugyanitt október 5-én, szerdán 17 órakor Vakler Lajos Fehérvár Sportkönyve című alkotásához kapcsolódóan szerveznek író-olvasó találkozót.

Az Országos Könyvtári Napok fehérvári programjai elérhetőek a Vörösmarty Mihály Könyvtár honlapján:
https://www.vmk.hu/orszagos-konyvtari-napok-2022-copy

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >